Wat een mijlpaal, Fox Fitness bestaat 1 februari 5 jaar! We hebben de afgelopen 5 jaar een prachtig fundament gelegd en zijn uitgegroeid tot een professionele sportschool waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer en in een veilige omgeving naast en met elkaar sport. Dit maakt ons erg trots en hier willen we jou ook voor bedanken!

In de week van 30 januari tot 3 februari willen we jullie trouwe sporters in het zonnetje zetten met leuke prijzen en activiteiten! Zo hebben we iedere dag een cardio bingo en sluiten we de week af op vrijdag 3 februari van 18.00 – 22.00 uur met een feestje, waarvoor jij ook bent uitgenodigd! We willen je vragen om je hieronder aan te melden als je met ons komt proosten op 5 jaar Fox Fitness! Onder het aanmeld formulier nemen we je graag even mee terug in de tijd!

In 2018 zijn we vanaf een absoluut nul punt gestart. Sportcentrum Flash was net gesloten en wij zagen een prachtige kans om een gym te openen waar goed en betaalbaar sporten de kern voorwaarden zijn. De gemoedelijke sfeer van het oude Flash hebben we altijd vast kunnen houden. Een relaxte sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Door de jaren heen is er heel veel veranderd. Elke verandering had als doel, jullie als trouwe sporters te voorzien van nog betere trainingsmogelijkheden, service en apparatuur. Zo hebben we eind 2019 (in één weekend) onze lounge drastisch aangepakt waardoor de sportruimte voor jullie met een derde toe nam.

Helaas ontstond niet lang daarna de Corona pandemie. De hele wereld viel op zijn gat, maar bij Fox hebben we nooit stil gezeten. We bleven continu opzoek naar mogelijkheden om jullie aan het sporten te houden binnen de regels die ons werden opgelegd. Dit resulteerde elke lockdown in een buitengym, waarin we heerlijk in het zonnetje hebben gesport, maar ook de bittere kou hebben getrotseerd.