Het Fox Fitness team

Jeroen Vos – Eigenaar

Mijn naam is Jeroen Vos en ik ben op 1 februari 2018 Fox Fitness gestart. Met veel plezier stuur ik de Club aan en met een geweldig team van trainers om me heen, maken we het iedereen 364 dagen naar hun zin. Vanuit een professionele invalshoek en met inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de sportbranche, maken we bewuste keuzes en investeringen om Fox Fitness naar een hoger level te tillen! Daarnaast geef ik wekelijks veel Personal Trainingen en groepslessen bij Personal Gym Maas en Waal en Club West. Dit zijn andere concepten binnen de fitnessbranche gevestigd in Druten. Op deze manier hebben we voor ieder individu een passend sportaanbod. Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

Rob – Manager

Ik ben Rob van Dam en ben sinds februari 2019 werkzaam als Club Manager bij Fox Fitness. Zowel voor als achter de schermen probeer ik met ons fijne team, het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken zodat zij lekker kunnen trainen. Ik woon in Puiflijk en heb een mooie lieve dochter genaamd Maud. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten; fietsen op de racefiets, fitness, spinning en kickboksen. Ik hoop je snel te mogen begroeten bij Fox Fitness. Heb je vragen of loop je tegen een probleem aan bij Fox, schroom niet om het bij mij aan te kaarten.

Daan – trainer

Mijn naam is Daan Stoorvogel. Ik ben 23 jaar en nu al een aantal jaren in de sport bezig. Op mijn 16e begon de liefde voor fitness en ik heb er zo ook mijn werk van kunnen maken. Na mijn sportopleiding op het CIOS heb ik me volledig gestort op de Persoonlijke begeleiding. Daarnaast ben ik bij gaan leren bij Overload Worldwide. Mijn specilisatie is voeding een blessure preventie en het verbeteren van spierfunctie. In de middag zul je mij in de fitness treffen en in de avond in de studio´s van Personal Gym Maas en Waal.

Maurice – trainer

Mijn naam is Maurice van der Linden en sinds kort kom ik fox fitness als instructeur versterken. De passie voor fitness is ontstaan vanuit mijn tienerjaren waarbij mijn voornaamste doel was om gespierder en sterker te worden. Tegenwoordig vind ik het stuk gezondheid net zo belangrijk, want wat is nu echt gezond? De drive naar meer progressie en kennis heeft er voor gezorgd dat ik altijd blijf verder ontwikkelen zo heb ik naast Sport en Gezondheidsmanagement (HAN) ook meerdere cursussen in krachttraining en (sport)voeding afgerond. Sinds deze zomer ben ik daarom ook gewichtsconsulent en over een jaar hoop ik mijn 2e bachelor te behalen als fysiotherapeut. Dan is het hele plaatje omtrent leefstijl: training, voeding en revalidatie compleet. Naast personal trainer en fitnessinstructeur bij Fox ben ik ook actief bij de Studio. Hier werk ik al meer dan vijf jaar als trainer.

Tot snel!

Maurice.

Jens – trainer

Beste sporters, Mijn naam is Jens van Deelen, 21 jaar oud en sinds kort werkzaam bij Fox Fitness. Ik ben tweedejaars student ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) aan de HAN te Nijmegen. Ik vind het belangrijk dat iedereen plezier haalt uit sporten en kan bewegen op zijn eigen niveau. Ik zie jullie graag binnenkort bij Fox! Ik zie jullie graag binnenkort bij Fox!

Jos – trainer

Hoi sporters, Ik ben Jos Kuipers, ik werk vanaf 1 februari 2018 bij Fox Fitness. Ik ben er maandag, woensdag en vrijdag. Ik geef circuittraining van 9:00 – 9:30 uur. Daarnaast ben ik in de fitness en achter de bar waar je gezellig iets kan drinken. Ik heb de opleiding tot fitnesstrainer A en 28 jaar ervaring in de fitnessbranche.

Linda – trainer

Mijn naam is Linda Roelofs, 39 jaar en samen met mijn man Wouter en onze twee zonen wonen wij in Appeltern. Al van jongs af aan heb ik altijd heel veel gesport, met name het (wedstrijd) skiën was en is echt mijn passie. Na het behalen van mijn ski diploma’s ging ik naar het Cios en daar heb ik als hoofdvak Dans/ Aerobics en keuze vak fitness afgerond en ben ik gelijk aan de slag gegaan als groepsfitness instructeur en heb ik altijd diverse aerobics lessen gegeven. Bij Club West geef ik met heel veel plezier op dinsdag- en donderdag avond de Xcore en Body Pump. Daarnaast geef ik ook sprint les en werk ik bij Fox Fitness!

Bas – trainer

Hallo allemaal, Mijn naam is Bas, ik ben achttien jaar oud en woon in Afferden. Ik doe de opleiding sport en bewegen op het ROC Nijmegen en zit nu in het derde jaar. Ik ben trainer bij Fox Fitness. Ik werk op de vrijdagavond en zondag. Verder sport ik zelf ook actief bij Fox  Fitness. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitness. Ik hoop je snel te zien in de fitness, ik sta klaar voor al je vragen!

Margo – marketing & communicatie

Mijn naam is Margo Verbeet, ik ben twintig jaar oud en ik woon in Horssen. Voorheen was ik stagiair bij Fox maar nu ben ik de vaste marketing & communicatie medewerker van Fox. Ik heb gestudeerd op het Johan Cruyff College in Nijmegen. Ik heb veel ervaring in tennis, dit deel ik graag met andere! Ik geef tennisles in Beuningen. Dit doe ik met veel plezier. Je zult mij regelmatig zien fitnessen bij Fox en verder ben ik vooral achter de schermen actief! Ik wens je alvast veel fitnessplezier!

Sander – trainer

Hallo sporters,

Mijn naam is Sander op den Brouw en ik ben 19 jaar oud. Ik heb dit jaar mijn studie Sport en Bewegen niveau 4 afgerond aan het ROC Nijmegen. Ik ben erg enthousiast en wil graag samen met jou werken aan je persoonlijke doelen! Ik vind het namelijk enorm gaaf als jij jouw doelen bereikt!

Ik zie jullie binnenkort,
Sander op den brouw

Nick – stagiair

Hallo allemaal,
Mijn naam is Nick Zegveld, ik kom uit Druten. Ik ga nu het examen jaar in van het CIOS Arnhem met het profiel bewegingsagogie. Ik ga bij Fox  600 uur stage lopen en ik richt mij op de ouderen en mensen met een beperking(zowel lichamelijk als of verstandelijk). Zelf heb ik 12 jaar gevoetbald bij DIO’30 en de afgelopen 3 jaar training gegeven aan de jeugdteams. Voor de rest fitness ik graag.

Tot snel bij fox!

Joris – stagiair

Beste sporter,

Mijn naam is Joris, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Bergharen. Mijn passie is sport. Ik doe de opleiding sport en bewegen, bij het Roc in Nijmegen. Ik zit in het tweede leerjaar. Ik zal het komende jaar stage lopen bij fox fitness!

Heb je vragen over mij, over je oefening of over Fox Fitness? Ik help je graag!

Tot snel!

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 uur – 22:00 uur. 

Zaterdag en zondag 09:00 uur – 14:00 uur.

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com