Jeroen – Eigenaar

Mijn naam is Jeroen Vos en ik ben op 1 februari 2018 Fox Fitness gestart. Met veel plezier en een enthousiast team van mensen zijn we gegroeid naar een grote en professionele fitnessclub. We zijn er voor iedereen, jong en oud sporten naast elkaar en we werken altijd met een persoonlijke en gemoedelijke aanpak. Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam in de fitnessbranche en naast Fox Fitness hebben we in de afgelopen jaren in deze regio verschillende ondernemingen in de sportbranche opgezet om voor iedere sportbehoefte een passend concept te kunnen bieden (Personal Gym Maas en Waal, Jeroen Vos Personal Training, Club West, Crossfit Maas en Waal) Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

Opleidingen: Fontys Sport Hogeschool Bachelor of Sports and Movement, 9 verschillende opleidingen vanuit opleidingsinstituut Overload Worldwide op het gebied van (Personal) Training, voeding en revalidatie.

Rob – Manager

Hallo…mijn naam is Rob van Dam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als club manager bij Fox Fitness. Samen met mijn team doe ik er alles aan om het onze sporters zo goed mogelijk naar de zin te maken binnen onze gezellige fitness, hierbij staat persoonlijk contact met de klant centraal. In mijn vrije tijd train ik zelf enkele keren per week bij Fox. Daarnaast ben ik actief als spinninginstructeur bij Club West in Druten. Ik woon in Puiflijk en heb een dochter genaamd Maud. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij mij terecht. Ik hoop je snel te zien bij Fox Fitness.

Opleidingen: AALO Fitness Trainer A+B (AALO opleidingen), T.O.P. Trainer A (overload Principle)

Tijn –  Trainer

‘Mijn naam is Tijn Jansen, ik ben 21 jaar oud en ik ben sinds 3 januari 2023 in dienst bij Fox Fitness. In mijn vrije tijd ben ik vaak in Fox te vinden als sporter, waarin ik mezelf heb gespecialiseerd richting het powerliften. Als fitnesstrainer help ik u graag om zo effectief en gezond mogelijk het beste resultaat te behalen. Iedere dinsdagavond ben ik in Fox te vinden voor sfeer, gezelligheid en tips. Tot dan!’

Opleidingen: ALO (HAN), Blessurepreventie

Manfred – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Manfred Loeffen. Voor velen van jullie een oude bekende. In het verleden heb ik met veel plezier les gegeven bij Flash Druten. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam in de sportwereld, werk ik met mijn bootcampclub samen met Club West, ben ik Personal Trainer en heb ik mijn eigen sportmassagepraktijk. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen om je doel te bereiken, je te voorzien van bruikbare tips en bij te staan tijdens de training.

Opleidingen: AALO Fitness Docent (AALO), Sportmassage (Nederlands Genootschap voor sportmassage)

Nick – Trainer

Hallo sporters! Mijn naam is Nick Zegveld en ben woonachtig in het prachtige Druten. Na het behalen van mijn CIOS diploma en mijn stage bij FOX, ben ik hier nu werkzaam sinds juni 2021. Het leuke aan dit werk is de diversiteit van alle sporters, waarbij elk individu weer een andere visie op fitness/sporten heeft. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je goed moet schakelen bij het begeleiden van elk individu en dat motiveert mij ook als trainer. Ook geef ik elke vrijdagochtend om 09:00 circuittraining aan een gezellige groep sporters!! Overigens ben ik zelf ook fanatiek bezig met het fitnessen, dus ik ben ook vaak op de vloer te vinden als sporter. Tot snel.

Opleidingen: Bewegingsagogie niveau 4 (CIOS)

Joris – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Joris Janssen. Mijn passie is sport en het begeleiden van mensen in de sport. Ik heb meerdere opleidingen op het gebied van training en voeding afgerond en ben al een paar jaar werkzaam bij Fox Fitness.  Ook ben ik veel te vinden bij onze andere locaties. Jullie zullen me vaak tegen kunnen komen tijdens het plegen van alle onderhoudstaken binnen fox fitness. Voor vragen over fitness of over onze locaties/faciliteiten, kun je altijd bij me terecht.

Tot snel!

Opleidingen:

ROC Sport en Bewegen niveau 4 afgestudeerd, Fitness trainer A, Aalo voedingslevel 1 en 2, overload top trainer, Crossfit level 1 trainer

 

 Melissa – Trainer

Hoi ik ben Melissa, 19 jaar en kom uit Druten. Misschien heb je mij al eens eerder gezien bij Fox want daar sport ik al een ruime tijd. Ik volg op dit moment de opleiding Pabo/ALO. Mij zul je op de maandagavond zien bij Fox. Hopelijk tot snel!

Opleidingen: PABO/ALO

Marit – Marketing en Communicatie

Hi sporters! Mijn naam is Marit, 22 lentes jong en ik woon in Beneden-Leeuwen. Sinds april 2022 ondersteun ik de Marketing & Communicatie van Fox Fitness voor een aantal uur in de week, dit doe ik met veel plezier!

Ook ben ik met regelmaat te vinden in de gym zelf én bij de vele groepslessen van Club West!

Opleidingen: Marketing & Communicatie niv. 4 ROC Nijmegen

Julia – Trainer, marketing & administratie

Hi sporters! Mijn naam is Julia Ciaccia en woon in Druten. Je zult mij op de maandag en woensdagochtend tegen komen op de vloer. Daarnaast doe ik de marketing en de administratie.  Buiten mijn werk bij Fox Fitness om heb ik ook nog 2 webshops. Een in cadeauartikelen en een in hondenartikelen.

Tot gauw bij Fox Fitness!

Opleidingen: AALO Fitness trainer, NIMA Marketing A, Tourism Management (Breda University of Applied Sciences)

 

Ties –  Trainer

Hey fanatiekelingen,

Ik ben Ties, 19 jaar oud en ook een fanatiek lid bij fox daardoor zouden jullie mij wel is vaker gezien kunnen hebben.

Op dit moment doe ik de opleiding sportkunde op de Han in Nijmegen. Ik sta klaar voor jullie op de maandagavonden, donderdagavonden en om de week pak ik de zondag.

Tot snel en ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!

Opleidingen: Sportkunde

Vera – Trainer

Hoi allemaal, Ik ben Vera van der Heijden-van Dijk en woon in Druten. Zelf ben ik ook veel te vinden bij fox om zelf te sporten en werk ik zelf nog als fitcoach.

Opleidingen: AALO Fitness trainer

 

Krijn –  Trainer

Ik ben Krijn Wittenhorst en ben 18 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Druten, maar ik studeer nu in Groningen. Daar doe ik bewegingswetenschappen, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in het bewegen en de gezondheid van de mens. In het weekend zal ik wel in Druten zijn om het team van Fox versterken op de zondagen! 🙂

Opleidingen: Bewegingswetenschappen

Guus – Trainer

Ik ben Guus van de Klok. Ik sport nu zo’n 3 jaar lang 6x per week bij Fox en heb altijd al hier ook an de andere kant van de balie willen staan. Ik studeer momenteel Hbo veiligheidskunde in Den Bosch, aangezien dat niks met sport te maken heeft doe ik nu de cursus fitness level 1 erlangs. Ik ben hier midden maart mee klaar en dan ben ik officieel jullie trainer! Wel moet ik ook stage uren maken voor die cursus en dit doe ik uiteraard ook bij Fox. Als jullie meer vragen hebben, laat het me weten. Ik sta graag voor je klaar!

Opleidingen: AALO Fitness trainer

 

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com