Jeroen – Eigenaar

Mijn naam is Jeroen Vos en ik ben op 1 februari 2018 Fox Fitness gestart. Met veel plezier en een enthousiast team van mensen zijn we gegroeid naar een grote en professionele fitnessclub. We zijn er voor iedereen, jong en oud sporten naast elkaar en we werken altijd met een persoonlijke en gemoedelijke aanpak. Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam in de fitnessbranche en naast Fox Fitness hebben we in de afgelopen jaren in deze regio verschillende ondernemingen in de sportbranche opgezet om voor iedere sportbehoefte een passend concept te kunnen bieden (Personal Gym Maas en Waal, Jeroen Vos Personal Training, Club West, Crossfit Maas en Waal) Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

Rob – Manager

Hallo…mijn naam is Rob van Dam. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als club manager bij Fox Fitness. Samen met mijn team doe ik er alles aan om het onze sporters zo goed mogelijk naar de zin te maken binnen onze gezellige fitness, hierbij staat persoonlijk contact met de klant centraal. In mijn vrije tijd train ik zelf enkele keren per week bij Fox. Daarnaast ben ik actief als spinninginstructeur bij Club West in Druten. Ik woon in Puiflijk en heb een dochter genaamd Maud. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij mij terecht. Ik hoop je snel te zien bij Fox Fitness.

Jens – Trainer

Ik ben Jens van Deelen, geboren en getogen Drutenaar en sinds medio 2019 actief als trainer bij Fox Fitness. Zelf studeer ik aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) aan de HAN te Nijmegen. Ik haal veel voldoening uit het kunnen en mogen ondersteunen van mensen bij het behalen van hun doelen op het gebied van sport en gezondheid. Naast de studie ben ik dan ook op zeer regelmatige basis in onze sportzaal of achter de schermen te vinden, om jullie een zo prettig mogelijke sportervaring aan te kunnen bieden. Graag hoor ik hoe ik, samen met het team, jou mag helpen met je volgende uitdaging!

Manfred – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Manfred Loeffen. Voor velen van jullie een oude bekende. In het verleden heb ik met veel plezier les gegeven bij Flash Druten. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam in de sportwereld, werk ik met mijn bootcampclub samen met Club West, ben ik Personal Trainer en heb ik mijn eigen sportmassagepraktijk. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen om je doel te bereiken, je te voorzien van bruikbare tips en bij te staan tijdens de training.

Linda – Trainer

Mijn naam is Linda Roelofs en samen met mijn man Wouter en onze twee zonen wonen wij in Appeltern. Al van jongs af aan heb ik altijd heel veel gesport, met name het (wedstrijd) skiën was en is echt mijn passie. Na het behalen van mijn ski diploma’s ging ik naar het Cios en daar heb ik als hoofdvak Dans/ Aerobics en keuze vak fitness afgerond en ben ik gelijk aan de slag gegaan als groepsfitness instructeur en heb ik altijd diverse aerobics lessen gegeven. Bij Club West geef ik met heel veel plezier op dinsdagavond donderdagochtend en donderdagavond de Xcore/Pound en Body Pump. Daarnaast werk ik bij Fox Fitness!

Bas – Trainer

Hallo allemaal, Mijn naam is Bas, ik ben 19 jaar oud en woon in Afferden. Ik doe de opleiding sport en bewegen op het ROC Nijmegen en zit nu in het derde jaar. Ik ben trainer bij Fox Fitness. Ik werk op de maandagavond en zondag. Verder sport ik zelf ook actief bij Fox Fitness. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitness. Ik hoop je snel te zien in de fitness, ik sta klaar voor al je vragen!

Nick – Trainer

Hallo sporters! Mijn naam is Nick Zegveld en ben woonachtig in het prachtige Druten. Na het behalen van mijn CIOS diploma en mijn stage bij FOX, ben ik hier nu werkzaam sinds juni 2021. Het leuke aan dit werk is de diversiteit van alle sporters, waarbij elk individu weer een andere visie op fitness/sporten heeft. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je goed moet schakelen bij het begeleiden van elk individu en dat motiveert mij ook als trainer. Ook geef ik elke vrijdagochtend om 09:00 circuittraining aan een gezellige groep sporters!! Overigens ben ik zelf ook fanatiek bezig met het fitnessen, dus ik ben ook vaak op de vloer te vinden als sporter. Tot snel!

Joris – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Joris Janssen. Ik woon in Bergharen. Mijn passie is sport en hier besteed ik veel tijd aan. Ik ben bezig met het afronden van mijn opleiding sport en bewegen op het Roc en ik werk als trainer bij fox fitness. Je kan me ook vinden in de crossfit Maas en Waal en bij personal gym . Ook de klusjes binnen bij fox neem ik onder handen. Heb je vragen over een oefening of over fox fitness?
Ik help je graag!

 

 Maarten – Stagiair trainer

Mijn naam is Maarten van den Berg, ik ben 21 jaar en woon in Afferden. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding sport en bewegen aan het ROC Nijmegen. Verder zul je me ook wel eens zien sporten bij fox. Dit doe ik al een aantal jaren. Op maandag en dinsdag avond ben ik te vinden als trainer bij fox fitness. Ik help jullie graag met jullie vragen!

Dax – Stagiair marketing & communicatie

Hallo! Mijn naam is Dax Koolhout, ik woon in Dreumel. Ik studeer Marketing & Communicatie aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Ik ga de komende periode stage lopen bij Fox Fitness. Mijn werk zal vooral achter de schermen plaatsvinden. Ik ga mij onder andere bezig houden met social media, drukwerk en de website. Daarnaast richt ik mijn werkzaamheden ook op Personal Gym Maas & Waal, Club West en Crossfit Maas & Waal. Fitness is mijn passie en ik train zelf ook graag hier. Dus, ik zie je snel bij Fox!

 Julia – Marketing & communicatie, administratie

Hi sporters! Mijn naam is Julia Ciaccia en woon in Druten. Je zult mij niet zo gauw op de vloer zien omdat ik voornamelijk achter de schermen werk. In het verleden heb ik altijd gehockeyd bij HCD Druten. Nu volg in 1x in de week de HIIT training bij Club West en ben ik zo nu en dan ook bij Fox Fitness te vinden. Buiten mijn werk bij Fox Fitness om run ik 2 webshops. Een in cadeauartikelen en een in hondenartikelen. Tot gauw bij Fox Fitness!  

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 06:00 uur – 17:00 uur. 

Zaterdag en zondag 08:00 uur – 17:00 uur.

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com