Het Fox Fitness team

Jeroen Vos – Eigenaar

Mijn naam is Jeroen Vos en ik ben op 1 februari 2018 Fox Fitness gestart. Met veel plezier stuur ik de Club aan en met een geweldig team van trainers om me heen, maken we het iedereen 364 dagen naar hun zin. Vanuit een professionele invalshoek en met inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de sportbranche, maken we bewuste keuzes en investeringen om Fox Fitness naar een hoger level te tillen! Daarnaast geef ik wekelijks veel Personal Trainingen en groepslessen bij Personal Gym Maas en Waal en Club West. Dit zijn andere concepten binnen de fitnessbranche gevestigd in Druten. Op deze manier hebben we voor ieder individu een passend sportaanbod. Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

Rob – Manager

Ik ben Rob van Dam en ben sinds februari 2019 werkzaam als Club Manager bij Fox Fitness. Zowel voor als achter de schermen probeer ik met ons fijne team, het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken zodat zij lekker kunnen trainen. Ik woon in Puiflijk en heb een mooie lieve dochter genaamd Maud. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten; fietsen op de racefiets, fitness, spinning en kickboksen. Ik hoop je snel te mogen begroeten bij Fox Fitness. Heb je vragen of loop je tegen een probleem aan bij Fox, schroom niet om het bij mij aan te kaarten.

Daan – trainer

Mijn naam is Daan Stoorvogel. Ik ben 23 jaar en nu al een aantal jaren in de sport bezig. Op mijn 16e begon de liefde voor fitness en ik heb er zo ook mijn werk van kunnen maken. Na mijn sportopleiding op het CIOS heb ik me volledig gestort op de Persoonlijke begeleiding. Daarnaast ben ik bij gaan leren bij Overload Worldwide. Mijn specilisatie is voeding een blessure preventie en het verbeteren van spierfunctie. In de middag zul je mij in de fitness treffen en in de avond in de studio´s van Personal Gym Maas en Waal.

Patrick – trainer

Ik ben Patrick, 22 jaar oud en werkzaam bij Fox Fitness. Ik ben afgestudeerd fitness trainer, personal trainer, leefstijltrainer en op het moment derdejaars, HBO-student fysiotherapie. Naast trainer in de fitness zullen jullie mij ook af en toe tegen kunnen komen als HIIT bij @clubwest

Jens – trainer

Beste sporters, Mijn naam is Jens van Deelen, 19 jaar oud en sinds kort werkzaam bij Fox Fitness. Ik ben eerstejaars student ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) aan de HAN te Nijmegen. Ik vind het belangrijk dat iedereen plezier haalt uit sporten en kan bewegen op zijn eigen niveau. Ik zie jullie graag binnenkort bij Fox! Ik zie jullie graag binnenkort bij Fox!

Jos – trainer

Hoi sporters, Ik ben Jos Kuipers, ik werk vanaf 1 februari 2018 bij Fox Fitness. Ik ben er maandag, woensdag en vrijdag. Ik geef circuittraining van 9:00 – 9:30 uur. Daarnaast ben ik in de fitness en achter de bar waar je gezellig iets kan drinken. Ik heb de opleiding tot fitnesstrainer A en 28 jaar ervaring in de fitnessbranche.

Coen – trainer

Mijn naam is Coen Barten ik ben 20 jaar en zit momenteel op het CIOS in Arnhem. Ik volg de opleiding Buurt Onderwijs Sport-Coördinator (BOS) en zit in het 3e leerjaar niveau 4. Ik vind het belangrijk dat mensen in beweging zijn en gezond leven. Daarom vind ik het erg leuk om met mensen te werken die sporten en ze ook te motiveren!

Wouter – trainer

Hallo beste sporters! Ik ben Wouter, 17 jaar oud, loop sinds eind december stage bij FOX op de woensdag en ga vanaf 5 april de vrijdagavonden erbij draaien. Ik ben bezig met mijn MBO opleiding sport en bewegen niveau 4 op het ROC in Nijmegen. Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding met de richting Coördinator Sport- en Bewegingsagoog. Bij de opleiding heb ik moeten kiezen voor een keuzedeel, ik heb gekozen voor Fitness en vandaar deze stageplek. Ik doe zelf aan voetbal en sport ook bij Fox Fitness. Na mijn MBO opleiding wil ik doorstromen naar HBO Fysiotherapie. Ik wens jullie allemaal een fijne tijd bij Fox Fitness en veel sportplezier!

Linda – trainer

Mijn naam is Linda Roelofs, 39 jaar en samen met mijn man Wouter en onze twee zonen wonen wij in Appeltern. Al van jongs af aan heb ik altijd heel veel gesport, met name het (wedstrijd) skiën was en is echt mijn passie. Na het behalen van mijn ski diploma’s ging ik naar het Cios en daar heb ik als hoofdvak Dans/ Aerobics en keuze vak fitness afgerond en ben ik gelijk aan de slag gegaan als groepsfitness instructeur en heb ik altijd diverse aerobics lessen gegeven. Bij Club West geef ik met heel veel plezier op dinsdag- en donderdag avond de Xcore en Body Pump. Daarnaast geef ik ook sprint les en werk ik bij Fox Fitness!

Margo – marketing & communicatie

Mijn naam is Margo Verbeet, ik ben twintig jaar oud en ik woon in Horssen. Voorheen was ik stagiair bij Fox maar vanaf nu ben ik de vaste marketing & communicatie medewerker van Fox. Ik heb gestudeerd op het Johan Cruyff College in Nijmegen. Ik heb veel ervaring in tennis, dit deel ik graag met andere! Ik geef tennisles in Beuningen. Dit doe ik met veel plezier. Je zult mij regelmatig zien fitnessen bij Fox en verder ben ik vooral achter de schermen actief! Ik wens je alvast veel fitnessplezier!

Bas – stagiair

Hallo allemaal, Mijn naam is Bas, ik ben zeventien jaar oud en woon in Afferden. Ik doe de opleiding sport en bewegen op het ROC Nijmegen en zit nu in het tweede jaar. Ik loop het komende jaar stage bij Fox Fitness op de maandag avond, dinsdag en donderdag. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitness. Ik hoop je snel te zien in de fitness!

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 uur – 22:00 uur. 

Zaterdag en zondag 09:00 uur – 14:00 uur.

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com