Jeroen – Eigenaar

Mijn naam is Jeroen Vos en ik ben op 1 februari 2018 Fox Fitness gestart. Met veel plezier en een enthousiast team van mensen zijn we gegroeid naar een grote en professionele fitnessclub. We zijn er voor iedereen, jong en oud sporten naast elkaar en we werken altijd met een persoonlijke en gemoedelijke aanpak. Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam in de fitnessbranche en naast Fox Fitness hebben we in de afgelopen jaren in deze regio verschillende ondernemingen in de sportbranche opgezet om voor iedere sportbehoefte een passend concept te kunnen bieden (Personal Gym Maas en Waal, Jeroen Vos Personal Training, Club West, Crossfit Maas en Waal) Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

Opleidingen: Fontys Sport Hogeschool Bachelor of Sports and Movement, 9 verschillende opleidingen vanuit opleidingsinstituut Overload Worldwide op het gebied van (Personal) Training, voeding en revalidatie.

Rob – Manager

Hallo…mijn naam is Rob van Dam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als club manager bij Fox Fitness. Samen met mijn team doe ik er alles aan om het onze sporters zo goed mogelijk naar de zin te maken binnen onze gezellige fitness, hierbij staat persoonlijk contact met de klant centraal. In mijn vrije tijd train ik zelf enkele keren per week bij Fox. Daarnaast ben ik actief als spinninginstructeur bij Club West in Druten. Ik woon in Puiflijk en heb een dochter genaamd Maud. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij mij terecht. Ik hoop je snel te zien bij Fox Fitness.

Opleidingen: AALO Fitness Trainer A+B (AALO opleidingen), T.O.P. Trainer A (overload Principle)

Tijn –  Trainer

‘Mijn naam is Tijn Jansen, ik ben 21 jaar oud en ik ben sinds 3 januari 2023 in dienst bij Fox Fitness. In mijn vrije tijd ben ik vaak in Fox te vinden als sporter, waarin ik mezelf heb gespecialiseerd richting het powerliften. Als fitnesstrainer help ik u graag om zo effectief en gezond mogelijk het beste resultaat te behalen. Iedere dinsdagavond ben ik in Fox te vinden voor sfeer, gezelligheid en tips. Tot dan!’

Opleidingen: ALO (HAN), Blessurepreventie

Manfred – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Manfred Loeffen. Voor velen van jullie een oude bekende. In het verleden heb ik met veel plezier les gegeven bij Flash Druten. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam in de sportwereld, werk ik met mijn bootcampclub samen met Club West, ben ik Personal Trainer en heb ik mijn eigen sportmassagepraktijk. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen om je doel te bereiken, je te voorzien van bruikbare tips en bij te staan tijdens de training.

Opleidingen: AALO Fitness Docent (AALO), Sportmassage (Nederlands Genootschap voor sportmassage)

Nick – Trainer

Hallo sporters! Mijn naam is Nick Zegveld en ben woonachtig in het prachtige Druten. Na het behalen van mijn CIOS diploma en mijn stage bij FOX, ben ik hier nu werkzaam sinds juni 2021. Het leuke aan dit werk is de diversiteit van alle sporters, waarbij elk individu weer een andere visie op fitness/sporten heeft. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je goed moet schakelen bij het begeleiden van elk individu en dat motiveert mij ook als trainer. Ook geef ik elke vrijdagochtend om 09:00 circuittraining aan een gezellige groep sporters!! Overigens ben ik zelf ook fanatiek bezig met het fitnessen, dus ik ben ook vaak op de vloer te vinden als sporter. Tot snel.

Opleidingen: Bewegingsagogie niveau 4 (CIOS)

Joris – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Joris Janssen. Ik woon in Bergharen. Mijn passie is sport en hier besteed ik veel tijd aan. Ik ben bezig met het afronden van mijn opleiding sport en bewegen op het Roc en ik werk als trainer bij fox fitness. Je kan me ook vinden in de crossfit Maas en Waal en bij personal gym . Ook de klusjes binnen bij fox neem ik onder handen. Heb je vragen over een oefening of over fox fitness?
Ik help je graag!

Opleidingen: Sport en bewegen niveau 4 (ROC), Fitness Trainer A

 

 Melissa – Trainer

Hoi ik ben Melissa, 19 jaar en kom uit Druten. Misschien heb je mij al eens eerder gezien bij Fox want daar sport ik al een ruime tijd. Ik volg op dit moment de opleiding Pabo/ALO. Mij zul je op de maandagavond zien bij Fox. Hopelijk tot snel!

Opleidingen: PABO/ALO

Marit – Marketing en Communicatie

Hi sporters, mijn naam is Marit, ik ben 21 jaar en woon in Boven-Leeuwen. Ik ondersteun de Marketing & Communicatie van Fox Fitness voor een paar uur in de week, ik heb het hier erg naar mijn zin.

Ook ben ik zelf regelmatig in de sportschool te vinden!

Opleidingen: Marketing & Communicatie niv. 4 ROC Nijmegen

 

 Steven – Trainer

Hallo sporters, mijn naam is Steven van Beuningen en woon in Alphen. Ik volg momenteel de opleiding sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast doe ik nog aan voetbal en fitness. Ik draai al even mee in de fitnessbranche en ben sinds kort vaste kracht op de zaterdag bij Fox Fitness. Mocht je vragen hebben, stel ze me gerust, ik help je graag verder!

Opleidingen: Sportkunde Han Nijmegen

Julia – Trainer, marketing & administratie

Hi sporters! Mijn naam is Julia Ciaccia en woon in Druten. Je zult mij op de maandag en woensdagochtend tegen komen op de vloer. Daarnaast doe ik de marketing en de administratie.  Buiten mijn werk bij Fox Fitness om heb ik ook nog 2 webshops. Een in cadeauartikelen en een in hondenartikelen.

Tot gauw bij Fox Fitness!

Opleidingen: AALO Fitness trainer, NIMA Marketing A, Tourism Management (Breda University of Applied Sciences)

 

Merlijn –  Trainer

Hallo allemaal, mijn naam is Merlijn en kom uit Beneden-Leeuwen. Kijk er naar uit om jou te begeleiden tijdens het sporten. Als je vragen hebt, vraag het me gerust, ik help je graag!

Opleidingen: Koning Willem 1 College

Vera – Trainer

Hoi allemaal, Ik ben Vera van der Heijden-van Dijk en woon in Druten. Zelf ben ik ook veel te vinden bij fox om zelf te sporten en werk ik zelf nog als fitcoach.

Opleidingen: AALO Fitness trainer

 

Krijn –  Trainer

Ik ben Krijn Wittenhorst en ben 18 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Druten, maar ik studeer nu in Groningen. Daar doe ik bewegingswetenschappen, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in het bewegen en de gezondheid van de mens. In het weekend zal ik wel in Druten zijn om het team van Fox versterken op de zondagen! 🙂

Opleidingen: Bewegingswetenschappen

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com