Jeroen – Eigenaar

Mijn naam is Jeroen Vos en ik ben op 1 februari 2018 Fox Fitness gestart. Met veel plezier en een enthousiast team van mensen zijn we gegroeid naar een grote en professionele fitnessclub. We zijn er voor iedereen, jong en oud sporten naast elkaar en we werken altijd met een persoonlijke en gemoedelijke aanpak. Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam in de fitnessbranche en naast Fox Fitness hebben we in de afgelopen jaren in deze regio verschillende ondernemingen in de sportbranche opgezet om voor iedere sportbehoefte een passend concept te kunnen bieden (Personal Gym Maas en Waal, Jeroen Vos Personal Training, Club West, Crossfit Maas en Waal) Neem gerust contact op voor een adviesgesprek.

Opleidingen: Fontys Sport Hogeschool Bachelor of Sports and Movement, 9 verschillende opleidingen vanuit opleidingsinstituut Overload Worldwide op het gebied van (Personal) Training, voeding en revalidatie.

Rob – Manager

Hallo…mijn naam is Rob van Dam. Sinds 2019 ben ik werkzaam als club manager bij Fox Fitness. Samen met mijn team doe ik er alles aan om het onze sporters zo goed mogelijk naar de zin te maken binnen onze gezellige fitness, hierbij staat persoonlijk contact met de klant centraal. In mijn vrije tijd train ik zelf enkele keren per week bij Fox. Daarnaast ben ik actief als spinninginstructeur bij Club West in Druten. Ik woon in Puiflijk en heb een dochter genaamd Maud. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd bij mij terecht. Ik hoop je snel te zien bij Fox Fitness.

Opleidingen: AALO Fitness Trainer (AALO opleidingen), T.O.P. Trainer A (overload Principle)

Tijn –  Trainer

“Hoi! Ik ben Tijn en woon in Puiflijk. Ik studeer de ALO aan de HAN in Nijmegen. Ik werk ook nog bij de Albert Heijn in Nijmegen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden bij Fox Fitness. Sinds 3 januari werk ik samen met Melissa op de dinsdagavonden.

Heb je vragen? Stel ze gerust, ik help je graag.”

Manfred – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Manfred Loeffen. Voor velen van jullie een oude bekende. In het verleden heb ik met veel plezier les gegeven bij Flash Druten. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam in de sportwereld, werk ik met mijn bootcampclub samen met Club West, ben ik Personal Trainer en heb ik mijn eigen sportmassagepraktijk. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen om je doel te bereiken, je te voorzien van bruikbare tips en bij te staan tijdens de training.

Opleidingen: AALO Fitness Docent (AALO), Sportmassage (Nederlands Genootschap voor sportmassage)

Nick – Trainer

Hallo sporters! Mijn naam is Nick Zegveld en ben woonachtig in het prachtige Druten. Na het behalen van mijn CIOS diploma en mijn stage bij FOX, ben ik hier nu werkzaam sinds juni 2021. Het leuke aan dit werk is de diversiteit van alle sporters, waarbij elk individu weer een andere visie op fitness/sporten heeft. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je goed moet schakelen bij het begeleiden van elk individu en dat motiveert mij ook als trainer. Ook geef ik elke vrijdagochtend om 09:00 circuittraining aan een gezellige groep sporters!! Overigens ben ik zelf ook fanatiek bezig met het fitnessen, dus ik ben ook vaak op de vloer te vinden als sporter. Tot snel.

Opleidingen: Bewegingsagogie niveau 4 (CIOS)

Joris – Trainer

Beste sporters, mijn naam is Joris Janssen. Ik woon in Bergharen. Mijn passie is sport en hier besteed ik veel tijd aan. Ik ben bezig met het afronden van mijn opleiding sport en bewegen op het Roc en ik werk als trainer bij fox fitness. Je kan me ook vinden in de crossfit Maas en Waal en bij personal gym . Ook de klusjes binnen bij fox neem ik onder handen. Heb je vragen over een oefening of over fox fitness?
Ik help je graag!

Opleidingen: Sport en bewegen niveau 4 (ROC), Fitness Trainer A

 

 Melissa – Trainer

Hoi ik ben Melissa, 19 jaar en kom uit Druten. Misschien heb je mij al eens eerder gezien bij Fox want daar sport ik al een ruime tijd. Ik volg op dit moment de opleiding Pabo/ALO. Mij zul je op de maandagavond zien bij Fox. Hopelijk tot snel!

Opleidingen: PABO/ALO

Marit – Stagiair Marketing en Communicatie

Hoi mijn naam is Marit, ben 20 jaar en woon in Boven-Leeuwen. Ik loop op dit moment stage als Marketing & Communicatie medewerker. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik ben zelf ook regelmatig te vinden in de sportschool.

Opleidingen: Marketing & Communicatie niv. 4 ROC Nijmegen

 

 Steven – Trainer

Hallo sporters, mijn naam is Steven van Beuningen en woon in Alphen. Ik volg momenteel de opleiding sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast doe ik nog aan voetbal en fitness. Ik draai al even mee in de fitnessbranche en ben sinds kort vaste kracht op de zaterdag bij Fox Fitness. Mocht je vragen hebben, stel ze me gerust, ik help je graag verder!

Opleidingen: Sportkunde Han Nijmegen

Julia – Trainer, marketing & administratie

Hi sporters! Mijn naam is Julia Ciaccia en woon in Druten. Je zult mij op de maandag en woensdagochtend tegen komen op de vloer. Daarnaast doe ik de marketing en de administratie.  Buiten mijn werk bij Fox Fitness om heb ik ook nog 2 webshops. Een in cadeauartikelen en een in hondenartikelen.

Tot gauw bij Fox Fitness!

Opleidingen: AALO Fitness trainer, NIMA Marketing A, Tourism Management (Breda University of Applied Sciences)

 

Merlijn –  Stagiair Trainer

Hallo allemaal, mijn naam is Merlijn en kom uit Beneden-Leeuwen. Ik kom vanuit het Koning Willem 1 College stage lopen bij Fox. Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden tijdens het sporten. Als je vragen hebt, vraag het me gerust, ik help je graag!

Opleidingen: Koning Willem 1 College

Daan – Stagiair trainer

Hallo sporters van Fox, mijn naam is Daan Litjes en kom uit Afferden. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Op de donderdagavond loop ik stage en dan sta ik met alle plezier voor jullie klaar! Zelf sport ik ook al lang bij Fox, dus misschien heb je mij al wel eens gezien. Tot snel!

 

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com