Maurice van der Linden

Maurice van der Linden

Mijn naam is Maurice van der Linden en ik ben zelfstandig Personal Trainer binnen Fox Fitness. 
Met mijn bedrijf Linden Lifestyle Balance (LLB) staat de juiste leefstijl balans centraal. 
Graag help ik jou met het vinden van de juiste balans tussen bewegen, voeding, ontspanning en werk. 
Deze balans creëren we door een planmatige en integrale aanpak op het gebied van voeding, training en gedrag. 
 
Zowel de beginnende – als gevorderde krachtsporter help ik graag naar het gewenste doel. Dit is mijn passie dus hier zet ik mij volledig voor in. Ik werk graag met mensen die resultaat willen behalen en een band met mij willen opbouwen. 
Naast hard, doch verantwoord trainen is humor en sportplezier ook erg belangrijk voor blijvend resultaat. 
 
Wie ben ik?
 
Als trainer heb ik al jarenlange ervaring bij de Studio (2015) in Elst en sinds 2017 geef ik personal training. Naast ervaring hecht ik veel waarde aan zelfontwikkeling. Zo heb ik verschillende opleidingen gedaan, hoe grote de bron van kennis des te makkelijker het maken van de juiste keuzes wordt Naast Fitvak heb ik een minor in sport nutrition gedaan tijdens mijn opleiding sport, gezondheid en management (HAN). 
Als enige in de regio ben ik Bayesian gecertificeerd! Dit is een wetenschappelijke cursus welke in gaat op de optimalisaties van leefstijl, voeding en training. Sinds 2018 ben ik bezig aan mijn tweede bachelor (Fysiotherapie deeltijd). Hierdoor krijg ik meer inzichten in de medische kant en kan ik mensen met blessures ook beter helpen. Ik zit hierbij in een ‘’high potential’’ klas met allemaal klasgenoten die al een relevante vooropleiding hebben gedaan op hbo of universitair niveau. 
Alsof dat niet genoeg is doe ik op mijn eigen tempo ook nog een cursus tot voedingsconsulent, binnenkort kun je bij mij dus voedingsadvies (deels) vergoed krijgen! Dit samen maakt dat ik het complete plaatje van de peilers waarvoor ik sta: voeding, gedrag beweging kan bieden. Hier komt dus (sport) revalidatie bij zodat de cirkel rond is.
Zelf ben ik natuurlijk ook actief en blijf ik mijzelf uitdagen. Dit doe ik door aan sportevenementen deel te nemen en het blijven nastreven van progressieve overload. Tevens sta ik zelf open voor coaching van de beste dus ben ik ook al wel eens gecoacht door Frank denk Blanken. Zo nu en dan koppel ik een doel aan een fotoshoot om een mooi eindresultaat vast te leggen. 
Wil je eens ervaren hoe het is om met mij te trainen of eens sparren over je hulpvraag tijdens een coachingsgesprek? Voel je vrij om een gratis intake in te plannen. Mijn doel is om voor iedereen een vorm van personal training aan te bieden. Dit doe ik door:
(online) coaching
Personal training pakketten
combinatie van online coaching met enkele personal trainingen
losse schema’s 
Zelf sport ik ook bij Fox Fitness dus spreek mij gerust aan voor vragen. 
 
Maurice van der Linden,

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 06:00 uur – 17:00 uur. 

Zaterdag en zondag 08:00 uur – 17:00 uur.

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com