Donderdag 7 april 2022

Samen in beweging voor Oekraïne 

24 april wordt een hele bijzondere dag. Deze dag staat compleet in het teken van Oekraïne met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor GIRO 555

Deze dag worden er verschillende sportactiviteiten gepland waar jij als lid, maar ook als niet lid aan kan deelnemen door een bijdrage van €5,55 te leveren. Ook kun jij een mooi t-shirt bemachtigen voor maar €15,00 De opbrengst hiervan gaat volledig naar GIRO 555. We eindigen deze sportieve dag met een hapje/drankje, DJ en de Cheque overhandiging (bij Westerpoort). Bekijk HIER alle activiteiten en scoor alvast een ‘Ik beweeg voor Oekraïne t-shirt.

Donderdag 17 maart 2022

Fox Fitness Club Night 

Ben jij van de partij? Op vrijdag 25 maart van 20.30 u tot 22.00 u openen we namelijk de Fox Fitness Club Night voor al onze Fox Fitness leden. DJ @sanderkuypersmusic zorgt ervoor dat jij lekker kan trainen met live muziek (EDM, Dance en Hardstyle). Wij zorgen voor de hapjes en drankjes (alcoholvrij), zorg jij voor de gezelligheid? 🤩

Donderdag 17 februari 2022

Persconferentie dinsdag 15 februari: Nederland gaat weer open! 

Afgelopen dinsdag bracht Ernst Kuijpers het verlossende woord: Nederland gaat weer open. Wel in 2 stappen. Wat betekent dat voor ons?

Vanaf vrijdag 18 februari: Geen mondkapje meer verplicht bij binnenkomst en de 1,5 meter vervalt. Geef elkaar wel de ruimte indien gewenst. 

Vanaf vrijdag 25 februari: Het Corona toegangsbewijs vervalt. Je hoeft bij binnenkomst dus niet meer jouw QR-code te laten zien. 

Zaterdag 15 januari 2022

We zijn blij om onze sporters weer te mogen ontvangen in ons compleet vernieuwde gym. Nieuwe apparaten, nieuwe verlichting én een nieuwe geluidsinstallatie. Alles om het voor onze sporters zo aangenaam mogelijk te maken. Om te vieren dat we open zijn hebben we voor onze nieuwe en huidige leden een AFTER LOCKDOWN ACTIE!

Schrijf je vandaag nog in en sport 1 maand GRATIS (12 mnd abbo). Sport jij al bij Fox Fitness en breng jij een vriend mee die zich inschrijft? Dan krijg jij ook een maand sporten CADEAU! (Deze actie is geldig tot 1 maart)

Dinsdag 28 december 2021

We hebben kei hard gewerkt om jullie toch weer te kunnen laten sporten. Het resultaat mag er zijn en we zijn blij dat we jullie weer kunnen laten sporten. Samen met het team van onze buren, CrossFit Maas en Waal hebben we een hele gave buiten gym opgetuigd op de binnenplaats van CrossFit. Hier vind jij alles wat je nodig hebt voor een lekkere workout. Squatracks, stangen, schijven, dumbbells, bankjes…daarnaast ook nog een aantal vaste toestellen zoals een legpress, een shoulderpress en nog véél meer! Onze gym biedt plaats aan 15 sporters, hiervan zijn 10 plaatsen gereserveerd voor sporters van Fox Fitness en 5 plaatsen voor de sporters van CrossFit Maas en Waal. Reserveren kan in de app van VIRTUAGYM. Heb je problemen met de app of nog geen inloggegevens, stuur dan een mail naar info@fox-fitness.nl dan zorgen wij dat dit snel opgelost wordt. De gym is elke werkdag geopend van 6.00 tot 17.00 uur, op weekenddagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag 24 december 2021

GOED NIEUWS! De gemeente heeft groen licht gegeven. We mogen onze sportactiviteiten buiten, individueel en op 1,5 m, voortzetten! We zijn natuurlijk erg blij dat we jou vanaf dinsdag 28 december weer mogen ontvangen. Je dient wel van te voren je training te reserveren in Virtuagym. De Outdoorgym bevindt zicht naast het pand van Crossfit Maas en Waal. Ook de sporters van Crossfit en Club West zullen hier kunnen sporten. We wensen jullie voor nu hele fijne feestdagen en zien jullie graag vanaf dinsdag 28 december! 

Dinsdag 21 december 2021

Iedereen heeft de laatste persconferentie waarschijnlijk wel gezien. Helaas moeten alle sportscholen sluiten tot minimaal 14 januari. We gaan er alles aan doen om jullie op zoveel mogelijke manieren aan het sporten te houden. Houd onze socials goed in de gaten! 

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com