Donderdag 23 februari 2023

Fox Fitness x Drutenloop – Zo 2 april

Dit jaar is Fox Fitness voor de 2e keer trotse hoofdsponsor van de 10 KM Drutenloop. Op zondag 2 april vindt dit sportieve evenement plaats in het hartje centrum van Druten. 

Wij moedigen onze enhousiaste sporters graag een en daarom kun jij geheel gratis deelnemen aan de 10 KM loop. Wij betalen voor jou als Fox-lid het inschrijfgeld t.w.v. €11,75 én je ontvangt het einge echte Fox Fitness Finisher sportshirt.

Klik HIER voor meer informatie of om jezelf aan te melden.

Donderdag 19 januari 2023

HIEP HIEP HOERA! Fox Fitness 5 jaar

Wat een mijlpaal, Fox Fitness bestaat 1 februari 5 jaar! We hebben de afgelopen 5 jaar een prachtig fundament gelegd en zijn uitgegroeid tot een professionele sportschool waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer en in een veilige omgeving naast en met elkaar sport. Dit maakt ons erg trots en hier willen we jou ook voor bedanken!

In de week van 30 januari tot 3 februari willen we jullie trouwe sporters in het zonnetje zetten met leuke prijzen en activiteiten! Zo hebben we iedere dag een cardio bingo en sluiten we de week af op vrijdag 3 februari van 18.00 – 22.00 uur met een feestje, waarvoor jij ook bent uitgenodigd! Kom jij ook? Meld je dan HIER aan.

Donderdag 22 december 2022

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen kun je lekker komen sporten bij Fox! Op eerste Kerstdag, tweede Kerstdag en oudjaarsdag zijn we geopend van 08.00-16.00 uur. Op zondag 1 januari zijn we gesloten. 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2023!

Donderdag 24 november 2022

Fox kleurt oranje!

Op wedstrijddagen van het Nederlands elftal kun je bij Fox mee doen aan een leuke poule. Iedereen mag meedoen, dus ook de leden van Club West en Personal Gym.

Voor de wedstrijd mag je een voorspelling doen. Welk team scoort het eerst, de ruststand én de eindstand! Voor elk goede antwoord ontvang je punten. Kom je in het oranje (een tintje volstaat), levert dat je ook nog eens extra punten op. Iedere wedstrijd maak je kans op fantastische prijzen!

Donderdag 7 april 2022

Samen in beweging voor Oekraïne 

24 april wordt een hele bijzondere dag. Deze dag staat compleet in het teken van Oekraïne met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor GIRO 555

Deze dag worden er verschillende sportactiviteiten gepland waar jij als lid, maar ook als niet lid aan kan deelnemen door een bijdrage van €5,55 te leveren. Ook kun jij een mooi t-shirt bemachtigen voor maar €15,00 De opbrengst hiervan gaat volledig naar GIRO 555. We eindigen deze sportieve dag met een hapje/drankje, DJ en de Cheque overhandiging (bij Westerpoort). Bekijk HIER alle activiteiten en scoor alvast een ‘Ik beweeg voor Oekraïne t-shirt.

Donderdag 17 maart 2022

Fox Fitness Club Night 

Ben jij van de partij? Op vrijdag 25 maart van 20.30 u tot 22.00 u openen we namelijk de Fox Fitness Club Night voor al onze Fox Fitness leden. DJ @sanderkuypersmusic zorgt ervoor dat jij lekker kan trainen met live muziek (EDM, Dance en Hardstyle). Wij zorgen voor de hapjes en drankjes (alcoholvrij), zorg jij voor de gezelligheid? 🤩

Zaterdag 15 januari 2022

We zijn blij om onze sporters weer te mogen ontvangen in ons compleet vernieuwde gym. Nieuwe apparaten, nieuwe verlichting én een nieuwe geluidsinstallatie. Alles om het voor onze sporters zo aangenaam mogelijk te maken. Om te vieren dat we open zijn hebben we voor onze nieuwe en huidige leden een AFTER LOCKDOWN ACTIE!

Schrijf je vandaag nog in en sport 1 maand GRATIS (12 mnd abbo). Sport jij al bij Fox Fitness en breng jij een vriend mee die zich inschrijft? Dan krijg jij ook een maand sporten CADEAU! (Deze actie is geldig tot 1 maart)

Dinsdag 28 december 2021

We hebben kei hard gewerkt om jullie toch weer te kunnen laten sporten. Het resultaat mag er zijn en we zijn blij dat we jullie weer kunnen laten sporten. Samen met het team van onze buren, CrossFit Maas en Waal hebben we een hele gave buiten gym opgetuigd op de binnenplaats van CrossFit. Hier vind jij alles wat je nodig hebt voor een lekkere workout. Squatracks, stangen, schijven, dumbbells, bankjes…daarnaast ook nog een aantal vaste toestellen zoals een legpress, een shoulderpress en nog véél meer! Onze gym biedt plaats aan 15 sporters, hiervan zijn 10 plaatsen gereserveerd voor sporters van Fox Fitness en 5 plaatsen voor de sporters van CrossFit Maas en Waal. Reserveren kan in de app van VIRTUAGYM. Heb je problemen met de app of nog geen inloggegevens, stuur dan een mail naar info@fox-fitness.nl dan zorgen wij dat dit snel opgelost wordt. De gym is elke werkdag geopend van 6.00 tot 17.00 uur, op weekenddagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag 24 december 2021

GOED NIEUWS! De gemeente heeft groen licht gegeven. We mogen onze sportactiviteiten buiten, individueel en op 1,5 m, voortzetten! We zijn natuurlijk erg blij dat we jou vanaf dinsdag 28 december weer mogen ontvangen. Je dient wel van te voren je training te reserveren in Virtuagym. De Outdoorgym bevindt zicht naast het pand van Crossfit Maas en Waal. Ook de sporters van Crossfit en Club West zullen hier kunnen sporten. We wensen jullie voor nu hele fijne feestdagen en zien jullie graag vanaf dinsdag 28 december! 

Dinsdag 21 december 2021

Iedereen heeft de laatste persconferentie waarschijnlijk wel gezien. Helaas moeten alle sportscholen sluiten tot minimaal 14 januari. We gaan er alles aan doen om jullie op zoveel mogelijke manieren aan het sporten te houden. Houd onze socials goed in de gaten! 

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com