Welk sportconcept past bij jou?

Club West is een frisse groepslesstudio en zit samen met Personal Gym Maas en Waal op de geheel vernieuwde locatie “Westerpoort Druten”. Wij hebben 2 sfeervolle en ruime groepsleszalen met onder andere: Spinning, Yoga, XCORE en Les Mills lessen zoals BodyPump, Grit, Sprint. Daarnaast maak je met ons abonnement gebruik van Onbeperkt fitnessen bij Fox Fitness, Bootcamp trainingen bij Manfred Loeffen en Kickbokstrainingen bij Aaron Loeffen. Voor ieder wat wils!
 

 

CrossFit is de meest efficiënte en effectieve vorm van training die er op dit moment beschikbaar is.
Topatleten van over de hele wereld en sporters van verschillende niveaus trainen volgens deze
trainingsmethode. Bij CrossFit Maas & Waal werk je samen met onze hooggekwalificeerde coaches
aan een fitte en gezondere versie van jezelf. 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Bij een 1-op-1 traject betekent dat alles draait om jou! We maken een plan richting je einddoel, daarbij houden we rekening met jouw beginsitutatie, je lichamelijke en praktische mogelijkheden en de resultaten die we willen behalen! We nemen je aan de hand om te zorgen dat jij je aan dit plan kunt houden!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Personal Gym Maas & Waal biedt een totaalconcept voor sporters met verschillende doelstellingen. Met de Small Group Training train je met maximaal 7 personen en is voedingadvies, leefstijladvies en blessurepreventie inbegrepen. Een effectieve en leuke groepstraining op een betaalbare manier!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com