Sport veilig bij Fox Fitness

Sportbeleid


Bij Fox Fitness houden we rekening met jou. Tijdens onze ruime openingstijden mag jij als sporter van Fox Fitness komen sporten op een moment dat het jou uitkomt, reserveren is niet meer verplicht. Onze ruime sportruimtes zijn volledig geventileerd en gekoeld met airco. Onze professionele apparatuur biedt jouw de mogelijkheid om te werken aan jouw doelen. 

Als sporter van Fox Fitness hoef je geen toegangsbewijs te laten zien (vaccinatie of negatieve test). Daarnaast is de anderhalve meter regel niet meer van toepassing. Wel vragen wij onze sporters om verstandig om te gaan met deze vrijheid en elkaars ruimte te respecteren.

We verzoeken iedereen om schone sportschoenen pas binnen aan te trekken. Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten is verplicht. Tevens pakt iedere sporter bij binnenkomst van de sportruimte een sprayfles desinfectie middel mee. Na het gebruik van apparatuur of materialen verzoeken wij deze weer schoon te maken. Op die manier houden we onze gym voor iedereen schoon en fris.

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 uur – 22:00 uur. 

Zaterdag en zondag 09:00 uur – 16:00 uur.

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com