Werken bij Fox Fitness

VACATURES

Fox Fitness is HET sportcentrum van Maas & Waal. We zijn een snel groeiende club waar jong en oud op een leuke manier naast elkaar sporten. Er heerst een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt. Deze sfeer is één van de belangrijkste pijlers van onze organisatie. Daarnaast bieden we de nieuwste trainingsapparatuur aan. Onze faciliteiten zijn schoon, netjes en up-to-date. Ons personeel speelt een belangrijke rol binnen de organisatie. Zij zijn gastheer/-vrouw, sporttechnisch bekwaam, beleefd én geven elke klant persoonlijke aandacht.

Fitness instructeur m/v

Wij zijn opzoek naar een flexibele Fitness instructeur, die bereid is om net dat stapje extra te doen voor onze sporters, iemand die zich kan inleven in sporters van verschillende leeftijden en zelfstandig is. 

Opleidingsniveau:

Minimaal fitvak A, voorkeur Fitvak B (en of andere fitness gerelateerde opleiding. Ervaring in de Fitness is een pré, minimaal 12 maanden als zelfstandig instructeur.

Wat bieden wij jou:

  • Je bent van harte welkom is ons leuke team vanaf VANDAAG! 
  • Flexibele uren in overleg
  • Dienstverband van minimaal 6 maanden
  • Leuke uitjes met ons gezellige team

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw CV met foto EN motivatie naar info@fox-fitness.nl t.a.v. Rob van Dam.

Je mag ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Stuur hiervoor je CV + foto met motivatie naar info@fox-fitness.nl t.a.v. Rob van Dam

Contact gegevens

Industrieweg 41A, 6651 KR, Druten

info@fox-fitness.nl

(0487) - 50 38 45

Openingstijden

ma t/m vr 07.00 u tot 22.00 u

za en zo 08.00 u tot 16.00 u

Copyright Fox Fitness - Designed by Sparknowmedia.com